Kaakchirurgie in Utrecht en Houten

Kaakchirurgie in Utrecht en Houten

Korte wachttijden Korte Wachttijden
Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak

030-251 85 17 030-251 85 17
Bij Spoed altijd dezelfde dag behandeld

Bij Spoed altijd dezelfde dag behandeld

Vergoeding vanuit de basisverzekering

Vergoeding vanuit de basisverzekering

Klachtenregeling:

Gelukkig zijn de meeste patiënten tevreden over hun kaakchirurg, maar het kan voorkomen dat er ontevredenheid is over de communicatie en/of behandeling.
Graag horen wij dit van U zodat wij de fout kunnen corrigeren en (hopelijk) de fout in de toekomst kunnen voorkomen. Maak telefonisch een afspraak met de kaakchirurg om de klacht te bespreken (030-2518517) of neem contact op via de e-mail op praktijk@kaakchirurg.com

Bespreek het probleem, en/of uw teleurstelling altijd eerst met de kaakchirurg. Dit kan mondeling in een apart (gratis) consult en/of telefonisch of per email.
Wij zullen altijd ons uiterste best doen om de klacht met u op te lossen.

Als u er samen met ons niet uitkomt, kunt u een stapje verder gaan en telefonisch advies en informatie inwinnen bij Stichting “Klexmuka” (Drs. R.A. Wijdh, secretaris  Thomas Jeffersonlaan 487  2285 AS Rijswijk  r.wijdh@ziggo.nl ).
De afhandeling verschilt per situatie. De Klexmuka-medewerker kan u verder adviseren. Klexmuka raadt soms aan uw probleem per brief aan de  Stichting Klexmuka voor te leggen.

Indien u ondanks onze interne klachtenprocedure nog steeds niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u de klacht indienen bij de onafhankelijke klachtenfunctionaris van QUASIR (https://guasir.nl).
De klachtenfunctionaris  zal met u samen proberen een oplossing te vinden voor de klacht. Al onze kaakchirurgen en de overige medewerkers zijn aangesloten bij geschillen instantie “Zorggeschil”.

Zie onze klachtenreglement 2018 klachtenreglement-2018